Missa inte
 

 

Burgsviks hamn – En av Hellogotlands stora favoriter – Underbar badplats!

 
Burgsvik strand
Burgsvik strand
Burgsvik strand

 
Översikt
 

Område:
 
Strand
 
 
 
 
 


 
Vattnet
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Populär
 
 
 
 
 


 
Vacker
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Hellogotland Tipsar!


Här finns allt du behöver för att få en fantastisk badupplevelse. Långgrund, kristallklart vatten, vacker vy och såklart - Guldkaggen med allt vad det innebär!


Sammanfattning

Burgsviks hamn har de senaste åren blommat upp och klättrat upp på Hellogotlands lista på bästa badplatserna på Gotland. Förutom en fantastiskt trevlig badstrand där du väljer själv om du vill ligga på sandstranden eller på en gräsplätt så blomstrar turistnäringen här.

0
Publicerad 10 juni, 2015 av

 
Läs mer om badplatsen
 
 

Burgsviks hamn – En fantastisk plats för alla!

Burgsviks hamn har de senaste åren blommat upp och klättrat upp på Hellogotlands lista på bästa badplatserna på Gotland. Förutom en fantastiskt trevlig badstrand där du väljer själv om du vill ligga på sandstranden eller på en gräsplätt så blomstrar turistnäringen här. Här finns numera Guldkaggen som erbjuder hyra av badleksaker, glasskiosk, restaurang med en fantastiskt trevlig utomhus bar som spelar karibisk härlig musik som passar ypperligt på denna plats. Badplatsen är långgrund med glasklart vatten och mjuk sandbotten. Om du går ut mot piren så finns där även en brygga du kan hoppa i plurret om du hellre vill det.

Här sprudlar det av barnfamiljer och badentusiaster som såklart är här för att det faktiskt är en av södra Gotlands bästa badplatser. Parkeringsplatser brukar vara ganska svårt att få till bra men du hittar såklart alltid en plats. Som grädde på moset så serveras här även helt underbara solnedgångar så missa inte det!

denna plats är det enkelt att längta efter!

Latitud: 57° 2′ 0″ – Longtitud: 18° 15′ 23″

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se