Missa inte
 

 

Ekeviken – Naturstrand med det bästa av Fårö

 
IMG_6104
IMG_6104
IMG_6104

 
Översikt
 

Område:
 
Strand
 
 
 
 
 


 
Vattnet
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Populär
 
 
 
 
 


 
Vacker
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
1 totala betyg

 

Hellogotland Tipsar!


Underbar naturstrand på norra sidan av Fårö som är helt klart en av de bästa på Gotland. Här finne inga bekvämligheter men en underbar natur som är svår att slå.


Sammanfattning

Underbar Naturstrand på Fårö! Vill du ha en genuin strandupplevelse så är det hit du ska åka. Här finns inga bekvämligheter så som toaletter, kiosker eller restauranger. det som däremot finns och massor av är en naturskön strand utan dess like. här är det långgrunt och kristallklart vatten. Ekeviken ligger på norra sidan av Fårö. […]

0
Publicerad 10 juni, 2015 av

 
Läs mer om badplatsen
 
 

Underbar Naturstrand på Fårö!

Vill du ha en genuin strandupplevelse så är det hit du ska åka. Här finns inga bekvämligheter så som toaletter, kiosker eller restauranger. det som däremot finns och massor av är en naturskön strand utan dess like. här är det långgrunt och kristallklart vatten.

Ekeviken ligger på norra sidan av Fårö. du ser den när du åker på vägen som går prcis bredvid. Här är ett tillhåll för kitesurfare så bli inte förvånad om stranden är ockuperad av surfare och dess utrustning.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se