Missa inte
 

 

Follingbo kalkbrott – Ett kalkbrott med närhet till Visby

 
Follingbo Kalkbrott, Gotland
Follingbo Kalkbrott, Gotland
Follingbo Kalkbrott, Gotland

 
Översikt
 

Område:
 
Strand
 
 
 
 
 


 
Vattnet
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Populär
 
 
 
 
 


 
Vacker
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
61 totala betyg

 

Hellogotland Tipsar!


Perfekt brott för alla som vill bada i ett kalkstensbrott och svalka sig i sötvatten. ett stort plus är att det bara ligger några kilometer från Visby.


Sammanfattning

Follingbobrottet Follingbo kalkbrott är ett populärt brott som ligger närmast Visby och är en angenäm plats för dig som vill ta ett svalkande dopp i sötvatten. Här finns det stränder och klippor så du väljer själv hur du vill placera dig. Tänk på att det kan förekomma metallskrot på botten och att det bitvis är […]

0
Publicerad 31 juli, 2015 av

 
Läs mer om badplatsen
 
 

Follingbobrottet

Follingbo kalkbrott är ett populärt brott som ligger närmast Visby och är en angenäm plats för dig som vill ta ett svalkande dopp i sötvatten. Här finns det stränder och klippor så du väljer själv hur du vill placera dig. Tänk på att det kan förekomma metallskrot på botten och att det bitvis är dyig botten.

Brottet är även ett väldigt bra och populär plats för dykare å bli inte rätt om det kommer upp bubblor eller en helmaskerad dykare 🙂

Hitta hit

Vägbeskrivning: Ta länsväg 143 mot Roma. Sväng vänster mot Svaidestugan och ta tredje lilla vägen till höger. Bommar, vilket gör att man får gå en bit.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se