Missa inte
 

 

Herta – En riktigt Gotlandspärla i storslagen havsmiljö

 
Herta strand
Herta strand
Herta strand

 
Översikt
 

Område:
 
Strand
 
 
 
 
 


 
Vattnet
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Populär
 
 
 
 
 


 
Vacker
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
6 totala betyg

 

Hellogotland Tipsar!


Hit åker du som vill åt en genuin Gotlandsstrand som är bred, barnvänlig och alldeles alldeles underbar! Hellogotland hjärta Herta!


Sammanfattning

En riktig Gotlandspärla! Herta strand är stranden för alla, hit åker folk som vill åt en riktig gotlandsstrand med sanddynor, finkornig sand och som är barnvänlig. Stranden är bred och lång så gott om plats finns det. Här finns kioskverksamhet som erbjuder korv, glass, godis och annat som är bra till strandbesöket.

0
Publicerad 10 juni, 2015 av

 
Läs mer om badplatsen
 
 

Hertas vackra sandstrand!

En riktig Gotlandspärla! Herta strand är stranden för alla, hit åker folk som vill åt en riktig gotlandsstrand med sanddynor, finkornig sand och som är barnvänlig. Stranden är bred och lång så gott om plats finns det. Här finns kioskverksamhet som erbjuder korv, glass, godis och annat som är bra till strandbesöket. Här är det underbart att ströva omkring i omgivningarna som är slående vackra. Runt om Herta finns det många fina stigar som tar dig in i den glesväxta barkskogen, Fiskelägen man kan kika på då man tröttnat på att ligga och lapa sol och det finns även en lekplats med gungor – men den har sett sina bästa år.

Herta eller Hörte ligger i När socken så när du ska ta dig hit så ta sikte mot Burs. Parkeringar finns det gott om även om det inte är helt omöjligt att parkeringen är full på de populäraste semesterdagarna när solen gassar som mest.

 

GPS-koordinater Latitud: 57.2192 eller 57° 13′ 9″ N Longitud: 18.5961 eller 18° 35′ 46″

Det finns många fördelar med att hänga med oss på Hellogotland.se. En av de bättre är att följa oss direkt via Instagram. Här får du inspirationen nästan på daglig basis – direkt från ett av Gotlands många hörn. Följ oss här!


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se