Missa inte
 

 

Tofta strand – Gotlands mest kända playa som har allt du behöver & lite till

 
Tofta strand, Gotland
Tofta strand, Gotland
Tofta strand, Gotland

 
Översikt
 

Område:
 
Strand
 
 
 
 
 


 
Vattnet
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Populär
 
 
 
 
 


 
Vacker
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Hellogotland Tipsar!


En av Gotlands mest kända stränder som ligger nära till Visby, har alla bekvämligheter du kan tänkas, sandstrand och såklart afterbeach!


Sammanfattning

En av de mest kända stränderna på Gotland! På Tofta strand får du allt det där som inte riktigt finns på fastlandet, Sanddynor, Beachclubs, Surfskolor, kilometer av fin sandstrand och såklart massor av folk. Stranden erbjuder finkornig sand såväl ovanför vattnet som under och det finns platser där det blir snabbare djupt och andra ställen […]

0
Publicerad 31 juli, 2015 av

 
Läs mer om badplatsen
 
 

En av de mest kända stränderna på Gotland!

På Tofta strand får du allt det där som inte riktigt finns på fastlandet, Sanddynor, Beachclubs, Surfskolor, kilometer av fin sandstrand och såklart massor av folk. Stranden erbjuder finkornig sand såväl ovanför vattnet som under och det finns platser där det blir snabbare djupt och andra ställen där det är långgrunt. Vattnet på den västra sidan är klart och friskt.

På Tofta strand finns kiosker som serverar glass, enklare måltider och tilltugg, restauranger, beachvolleyboll,  utomhuspool, lekparker och såklart en riktig afterbeach. Tofta är en av de mest bekväma stränderna på Gotland som verkligen har allt du kan tänka dig behöva för att spendera en heldag på playan.

Tänk på!

På högsommaren kostar parkeringen pengar (40 kr) bra att ha cash med sig så du sliper gå iväg för att ta ut väl på plats.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se