Missa inte
 

 

Café Gula Huset – Ett kafé med mycket hemma hos känsla

 
54951_18870768
54951_18870768
54951_18870768

 
Sammanfattning
 

Område:
 
Genre:
 
Miljö
 
 
 
 
 


 
Prisklass
 
 
 
 
 


 
Bakverk
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Mysfaktor
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
6 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


Underbart fik i ett litet gult hus med massor av kaffe, bullar och kärlek på Tranhusgatan i Visby


Sammandrag

Inte långt från Stora torget finner ni detta underbara gula hus. Här bakas det med kärlek och bjuds in till ett fik med hemma hos atmosfär och varmt välkomnande. Här kan du på somrarna sitta på innergården och filosofera, titta på folk eller bara grotta ner dig en bok. Miljön är Stämningsfull med gammalt och vackert porslin, bullar, pajer, kaffe och sju sorters kakor finns nästa alltid på bordet.

1
Publicerad 29 mars, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Café Gula huset  – Ett kafé med mycket hemma hos känsla

Inte långt från Stora torget finner ni detta underbara gamla gula hus. Här bakas det med kärlek och bjuds in till ett fik med hemma hos atmosfär och varmt välkomnande. Här kan du på somrarna sitta på innergården och filosofera, titta på folk eller bara grotta ner dig en bok. Miljön är stämningsfull med gammalt och vackert porslin, bullar, pajer, kaffe och sju sorters kakor finns nästa alltid på bordet.

Missa inte Café gula huset när du är i stan!En Kommentarer


  1.  
    Sten Cederquist

    Upptäckte detta härliga Café Gula Huset 1988 och det har blivit favoritstället varje sommar sen dess. Det startade 1987 så vi har bara missat 1 år. Till sommaren ska vi fira 30-årsjubileum! Det blir många besök i den lilla mysiga trädgården. En oas som doftar gott kaffe och nybakat som serveras av den gulliga personalen. Ett café kan knappast bli bättre än så här.

Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se