Missa inte
 

 

Josbaren – Syrligt, nyttigt och trendigt

 
josbar6
josbar6
josbar6

 
Sammanfattning
 

Område: ,
 
Genre:
 
Miljö
 
 
 
 
 


 
Prisklass
 
 
 
 
 


 
Bakverk
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Mysfaktor
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


Bästa läget, trevlig personal och underbart friska, nyttiga och coola fruktdrinkar


Sammandrag

Josbaren är tänkt att vara en en mötesplats mitt i Visby. Här serveras det färskpressade juicer, smoothies, hälsosamma smårätter och riktigt gott kaffe. All mat och dryck finns som take away men det finns även plats att slå sig ner för en paus i vardagen. Givetvis kopplar du upp dig gratis om du behöver jobba eller bara kolla vad som händer på ön.

0
Publicerad 29 mars, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Vakna med Josbaren…

Börja morgonen med en energikick. Ta dig till Hästgatan i Visby och beställ en drink, alltså en fruktdrink, smoothie eller varför inte en dagen efter juice. Underbart och trevligt nyttighetsställe. Här hämtar du energi för dagen. Trevlig personal, trendigt och supermodernt kafé som serverar allt från olika juicer till kafésnacks som bagels till nyttiga och superfräscha maträtter.

Josbaren är tänkt att vara en en mötesplats mitt i Visby. Här serveras färskpressade juicer, smoothies, hälsosamma smårätter och riktigt gott kaffe. All mat och dryck finns som take away men det finns även plats att slå sig ner för en paus i vardagen. Givetvis kopplar du upp dig gratis om du behöver jobba eller bara kolla vad som händer på ön.

Hellogotland älskar att hänga här och bara insupa det bästa nämligen ett riktigt gott kaffe och bara titta på Visbys alla människor som strosar förbi

Josbaren är riktigt bra så missa inte ett eller flera besök.

Dela din åsikt! Är artikeln intressant? Relevant? Innehåller den matnyttig fakta? Håller du med skribenten? Vi vill veta vad du tycker. Skriv gärna en kommentar nedan.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se