Missa inte
 

 

LEVA Kungslador – Ett riktigt kreativt näste för livsnjutaren

 
image
image
image

 
Sammanfattning
 

Gotland: Det finns några riktiga guldkorn på Gotland, Leva Kungslador är en av dessa. En härlig plats när du vill ha lite lugn och ro i sann nytänkandeanda. Hit tar du dig enkelt med bil, cykel eller en promenad från Visby.
 
Område:
 
Miljö
 
 
 
 
 


 
Prisklass
 
 
 
 
 


 
Bakverk
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Mysfaktor
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


En sann oas med mycket chill-känsla bara en liten bit utanför Visby. Här finns allt du kan tänka dig, kreativitet, gårdsbutik, kafé, restaurang, tillställningar och allt i en underbar miljö.


Sammandrag

Lev livet på Leva Kungslador! Leva Livet står det på fönstren här på Leva Kungslador och det är väl ett genomgående tänk här på denna underbara Gotlandsgård. När du tar dig hit så kan du räkna med att känna vibbarna av att livet är underbart. Fritänkande och utanför boxen ideologi finns här. Gården är en […]

0
Publicerad 12 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Lev livet på Leva Kungslador!

Leva Livet står det på fönstren här på Leva Kungslador och det är väl ett genomgående tänk här på denna underbara Gotlandsgård. När du tar dig hit så kan du räkna med att känna vibbarna av att livet är underbart. Fritänkande och utanför boxen ideologi finns här. Gården är en stor gammal

Här finns ett förstaklassigt stenugnsbageri med fokus på surdegsbröd, ett kafé som erbjuder bakverk, bullar och annat gott. I kafét finns även enklare fräscha maträtter och det brukar oftast erbjuda buffér av olika slag. Sätt dig vart du vill – gården är stor. Inomhus, på gården i hängmattan, avskilt, i trädgården eller varför inte i orangeriet.

På sommaren anordnas även grillkvällar som är mycket populära. Här grillas allt från fisk, kött och grönsaker och vi kan lova att det är verkligen super gott, lite för gott. Då och då finns även livespelningar, trubadurer och annat festligt på dessa kvällar – håll utsikt på Levas hemsida för evenemang och tider.

På gården finns även:

Gårdsbutik – här finns massor av roliga, vackra och unika föremål så som designprylar, möbler, och annat fins som man gärna köper. det sol säljs här är närproducerade och ekologiska råvaror, delikatesser och andra livsmedel. LEVAs egna produkter med naturliga råvaror och utan tillsatser. Som sylt,saft, musli, grötblandningar, teer, krutonger, kakor, bröd och mycket mera. Miljövänliga hygienartiklar, rengöringsmedel. Rättvisemärkta produkter från hela världen. Inredning som våra egendesignade hyllor, krokar, lådor och beslag.

Under vår, sommar och höst säljer också växter & trädgårdsprodukter.

Husfabrik – Leva har ett husfabriks koncept där man kan köpa färdiga hus. det finns många olika varianter. Här kan du läsa mer om de vackra husen.

Ladan – Konferens, bröllop eller annat jippo? jag då går det att hyra hela övervåningen av ladan. Här finns det mesta att tillgå och få offert på. Ladan är en riktigt fin gammal höskulle som är inredd för fest. Här har många bröllop sina fester och middagar.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se