Missa inte
 

 

Själsö Bageri – Ett bageri och kafé med mycket själ

 
Foto: Själsö Bageri
Foto: Själsö Bageri
Foto: Själsö Bageri

 
Sammanfattning
 

Område: ,
 
Genre:
 
Miljö
 
 
 
 
 


 
Prisklass
 
 
 
 
 


 
Bakverk
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Mysfaktor
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
6 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


Smaken kommer från kärlek och att man gör det från grunden. Detta kan du räkna med när du äter Själsö Bageris bröd!


Sammandrag

Bagare in i själen Själsö Bageri ligger ungefär 6 kilometer från Visby. I det natursköna området med havet och den gamla hamnen som närmsta granne huserar det nyöppnade bageriet. Portarna öppnades inför sommarsäsongen 2014 i Wisby segelsällskaps gamla klubbhus. Huset passar sig ypperligt som bageri och kafé speciellt med den overkligt storslagna utsikten över den […]

0
Publicerad 5 maj, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Bagare in i själen

Själsö Bageri ligger ungefär 6 kilometer från Visby. I det natursköna området med havet och den gamla hamnen som närmsta granne huserar det nyöppnade bageriet. Portarna öppnades inför sommarsäsongen 2014 i Wisby segelsällskaps gamla klubbhus. Huset passar sig ypperligt som bageri och kafé speciellt med den overkligt storslagna utsikten över den västra horisonten. Här bakas det med kärlek och erfarenhet (skulle kunna tro dygnet runt) när säsongen är igång. Här bakas det på traditionellt vis det vill säga i vedeldad stenugn och får därmed sin unika karaktär som så många älskar.

Här kan du köpa surdegsbröd i en mängd olika varianter för att inte tala om bullarna som är något utöver det vanliga. Själsö Bageri har öppet säsongsvis med start redan under maj månad på helgerna för att sedan ha öppet ordinarie tider.

På kaféet erbjuds massor av bakat och riktigt bra kaffe. På altanen sitter du själv och läser en god bok eller i goda vänners lag med gott om plats.

POP-UP och bröd truck

Bageriet har tagit brödet närmare folket genom sin underbara gamla Citroen som kommer laddad till östercentrum måndag till fredag kl 10-18 och lördagar kl 10-16. På lågsäsong öppnas också små pop-up shops upp i innerstaden.

Själsö Bageri är ett måste när du besöker ön, om du inte har tid eller möjlighet att ta dig till Själsö så passa på att köp med dig lite av Själsö med dig hem när du är i Visby och strosar runt!

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.

 0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se