Missa inte
 

 

Åminne Camping – Campingplats på östra sidan av Gotland

 
Åminne camping
Åminne camping
Åminne camping

 
Sammanfattning
 

Gotland: Åminne Fritid ligger 38 km från Visby på östra Gotland. Åminne camping erbjuder boende i stugor med självhushåll och dusch/wc som storstugor för 8 personer, familjestugor för 5 personer samt mindre combistugor för 4 personer. Det finns även enkla campingstugor för 4 personer med tillgång till toaletter och duschar på campingormådet. Camping för tält och husvagn/-bil!
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Bra


Fin camping nära hav på östra sidan av Gotland. Här finns pool, restauranger och vackra promenadstråk,


Sammandrag

Åminne camping och stugby En mil söder om Slite på nordöstra Gotland finns en naturlig oas – Åminne, med Gothemsån slingrande genom området, ligger detta strandäng som sträcker sig ut mot långa generösa sandstränder. En strand för lek och rekreation, för vandring och vila. Vi vill att vår anläggning skall bli till ett minne för […]

0
Publicerad 12 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Åminne camping och stugby

En mil söder om Slite på nordöstra Gotland finns en naturlig oas – Åminne, med Gothemsån slingrande genom området, ligger detta strandäng som sträcker sig ut mot långa generösa sandstränder. En strand för lek och rekreation, för vandring och vila. Vi vill att vår anläggning skall bli till ett minne för livet.

Här finns restaurang med fullständiga rättigheter, en välsorterad affär, stugby med varierande stugor från storstugor till campingstugor, husvagnscamping, tältplats, swimmingpool 10*5 m, bangolf, boule bana, cykeluthyrning. Möjlighet finns att spela golf på Slite GK ca 1 mil från anläggningen.

Här finns tältplatser, uppställning för husbil, husvagn och stugor att hyra.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se