Missa inte
 

 

Burgsviks camping – Riktigt bra camping med närhet till heta Burgsvikshamn

 
burgsviks camping
burgsviks camping
burgsviks camping

 
Sammanfattning
 

Gotland: Burgsvik är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland. Hamnen i Burgsvik byggdes 1876 som utskeppningshamn för bryn- och slipstenar i sandsten. Den bygges ut 1927-1928. En lotsstation inrättades även vid den närbelägna fyren Valar.
 
Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


Mysig och relativt lugn camping med perfekt placering vid hamnen i Bursvik. Pool, restaurang och närhet till det mycket heta Burgsvikshamn med Guldkaggen och den vackra hamnen.


Sammandrag

Burgsviks camping har det mesta och närhet det bästa! Campingplatsen i Burgsvik är en familjecamping som är belägen ca 900m från Burgsviks samhälle och endast 50m till Burgsviks finaste badstrand. På campingen finns tältplatser, husvagns- & husbilscamping med & utan el. Här finns även 5 st övernattningsstugor, pool samt restaurang med fullständiga rättigheter. Öppet dagligen […]

0
Publicerad 4 augusti, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Burgsviks camping har det mesta och närhet det bästa!

Campingplatsen i Burgsvik är en familjecamping som är belägen ca 900m från Burgsviks samhälle och endast 50m till Burgsviks finaste badstrand. På campingen finns tältplatser, husvagns- & husbilscamping med & utan el.

Här finns även 5 st övernattningsstugor, pool samt restaurang med fullständiga rättigheter.

Öppet dagligen från och med 1/6 kl. 9.00. Utöver den vanliga menyn så finns det finns det frukost, dagens lunch och kvällens tips.

 

Att göra på campingen:

  • Swimmingpool
  • Grillplatser
  • Lekplatser
  • Mingolfbana

I Burgsviks hamn finns det även hopptorn, badbryggor, och en barnvänlig sandstrand.

 

Hitta hit!

Burgsviks Camping hittar du om du åker så långt du kan på väg 142 från Visby mot Burgsvik. Väl inne i samhället håller du höger vid T-korset och du kommer norr i från. sikta mot hamnen så är du framme.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se