Missa inte
 

 

Kneippbyn Resort Visby – Gotlands enda 5-tjärninga camping

 
Kneippbyn_press_Villavagn_solnedgang
Kneippbyn_press_Villavagn_solnedgang
Kneippbyn_press_Villavagn_solnedgang

 
Sammanfattning
 

Gotland: Kneippbyn är en kur- och badort på Gotland som nu utvecklats till en turistanläggning. Byn ligger på Gotlands västra kust omkring tre kilometer söder om Visby. Kneippbyn är en av de mest kända turistanläggningarna på Gotland. Där finns hotell, stugor, lägenheter, villavagnar och femstjärnig campingplats. På området finns både sommar- och vattenland. Några av aktiviteterna är karuseller, gokart, hoppborgar, rutschbanor, elbilar, äventyrsgolf, med mera. Ett relativt stort vattenland med åtta pooler och sexton vattenrutschbanor ligger inom samma område. En snickarglädjevilla på området användes för exteriörerna vid Villa Villekulla i Olle Hellboms filmer om Pippi Långstrump.
 
Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Bra


Tveklöst den bästa campingen på ön också den enda som har 5-stjärnor på meritlistan. Närhet till vattenland och nöjesparken - Världsklass!


Sammandrag

Kneippbyn Resort – här finns allt och lite till! Här finner du Gotlands enda 5-stjärninga camping, med 300 campingtomter för husbilar, husvagnar och tält. Här finns även speciella, asfalterade, husbilstomter – i terrasser mot havet. På Kneippbyn Resort finns runt 700 bäddar i olika prislägen. Bo i stuga, lägenhet, bed & breakfastrum, villavagn eller på […]

0
Publicerad 13 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Kneippbyn Resort – här finns allt och lite till!

Här finner du Gotlands enda 5-stjärninga camping, med 300 campingtomter för husbilar, husvagnar och tält. Här finns även speciella, asfalterade, husbilstomter – i terrasser mot havet. På Kneippbyn Resort finns runt 700 bäddar i olika prislägen. Bo i stuga, lägenhet, bed & breakfastrum, villavagn eller på hotellet. Allt vårt boende hyrs ut per dygn, weekend eller vecka.

Resort – på riktigt
Att Kneippbyn är ett Resort innebär att all upptänklig service finns på området. Här finns, café, restaurang, gatukök, butik med minilivs, tennisbana, äventyrsgolf, motionsspår och mycket mer. Missa inte heller Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum. Här har du allt för en lyckad dag! Med över 35 attraktioner, Pippiteater, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn

Detta är en fantastisk plats att husera, vackert beläget med direkt närhet till havet, solnedgångar, promenadstråk, vattenland och nöjesparken. Här finns något för alla åldrar.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se