Missa inte
 

 

Slite Camping – Campingen med havet och stranden som närmsta granne

 
slite camping
slite camping
slite camping

 
Sammanfattning
 

Gotland: I Slite finns det mesta och det är nära till allt. Affärer och service. Badstrand med tennisbanor och badflotte. Hamn med fiskbutik på sommaren. Gotlands enda skärgård. Stugby och camping. Golfbana. Ishall.
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Bra


Bra och modern camping som har det mesta och det bästa av allt är såklart närheten till stranden och havet.


Sammandrag

Camping med sandstranden som närmsta granne. På Slite camping ligger platserna vid havet med ett stenkast till långgrund sandstrand. På campingen finns moderna servicebyggnader med tvättmaskiner, enskilda duschar och wc (även handikappanpassat) och anordning för latrintömning. Här finns det mycket att göra både på och i anslutning till campingen. Här finns till exempel en 18-håls […]

0
Publicerad 13 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Camping med sandstranden som närmsta granne.

På Slite camping ligger platserna vid havet med ett stenkast till långgrund sandstrand. På campingen finns moderna servicebyggnader med tvättmaskiner, enskilda duschar och wc (även handikappanpassat) och anordning för latrintömning.

Här finns det mycket att göra både på och i anslutning till campingen. Här finns till exempel en 18-håls bangolfbana, en kiosk och tennisbanor med gratis övningsbana och bollplank. I hamnen en kort promenad bort kan man köpa färsk fisk och Slite Golfklubbs 18-hålsbana ligger ett par kilometer bort. Till Slite samhälle med affärer, restauranger, bio m.m. är det ca. 400 meter.

I Slite samhälle så finner du affärer, apotek, systembolag, bank, bio, bibliotek med mera. Ett litet samhälle där du enkelt får saker gjorda och slipper stå i långa köer.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se