Missa inte
 

 

Spelningar på Stora Gåsemora – En garanterad episk sommarkväll får du här

 
sgm
sgm
sgm

 
Sammanfattning
 

Festivaler: Stora Gåsemora gård ligger på en av Fårös absolut vackraste platser med enastående havsutsikt och månghundraåriga anor. Gården har verksamhet inom lantbruk, skogsbruk, konferens och boende. Sedan sommaren 2011 arrangerar Monarch Music konserter inomhus i Stora Gåsemora gårds stora hölada (ca 40x20m). Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas.
 
Område:
 
Besöksvärde
 
 
 
 
 


 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Folkfest
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Bra


Här är det alltid magi oavsett vilken artist som spelar. Ladan är som gjord för att skapa rätt stämning i sommarnatten.


Sammandrag

Gotlands vackraste konsertarena.    Vi har arrangerat konserter i den gamla höladan på Gåsemora gård sedan sommaren 2011 och hittills har faktiskt varje år överträffat det föregående både när det gäller publikmängd och artistutbud. Det har varit en underbar resa med magiska besök av bl a Laleh, BKO, Orup, First Aid Kit Petra Marklund, Melissa […]

0
Publicerad 14 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Gotlands vackraste konsertarena. 

 
Vi har arrangerat konserter i den gamla höladan på Gåsemora gård sedan sommaren 2011 och hittills har faktiskt varje år överträffat det föregående både när det gäller publikmängd och artistutbud. Det har varit en underbar resa med magiska besök av bl a Laleh, BKO, Orup, First Aid Kit Petra Marklund, Melissa Horn m fl.
Därför känns det helt fantastiskt att 2015 ser ut att bli bästa året hittills med Ulf Lundell och Weeping Willows klara sedan tidigare och dessutom är vi oerhört glada och stolta att nu kunna meddela att även Carola och Bo Kaspers Orkester gästar oss i sommar. Carola kommer 7 juli och BKO 1 augusti.

  • Carola spelar den 7 juli.
  • Weeping Willows spelar 14 juli.
  • Ulf Lundells  21 juli.
  • Bo Kapers orkester spelar den 1 augusti

Upplagt för en episk konsertsommar på Fårö alltså.

VÄLKOMNA!0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se