Missa inte
 

 

Visbyfestivalen – Sveriges singer-songwriterfestival mitt i Visby

 
Visbyfestivalen 2016
Visbyfestivalen 2016
Visbyfestivalen 2016

 
Sammanfattning
 

Festivaler: Festivalen startade lördagen den 25 mars 2006, då Bilda genomförde den första VIS 2011 på Culturen i Västerås. Året därpå flyttade festivalen till Visby, där den har hållts sedan dess. Under åren har formatet sett olika ut. Fornsalens gård har varit en återkommande scen, men man har även spelat på Almedalens scen, Joda och Stora torget. Drivande konstnärlig kraft har sedan 2007 varit Annika Fehling.
 
Område:
 
Besöksvärde
 
 
 
 
 


 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Folkfest
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
1 totala betyg

 

Bra


Visbyfestivalen arrangeras den 21–23 augusti och 2015 är det för den nionde gången. Detta är Sveriges enda singer- songwriterfestival. Festivalen växer mer och mer för varje år som går.


Sammandrag

Visbyfestivalen är så mycket mer… Det är en mötesplats för musiker från Sverige och andra delar av världen. Etablerade artister möter och utvecklas. De delar med sig kunskap och erfarenhet med de som är i början av sin karriär. I workshops, “Musikerns Studio” och sociala plattformar för nätverkande är Visbyfestivalen också ett tillfälle för artisterna […]

0
Publicerad 14 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Visbyfestivalen är så mycket mer…

Det är en mötesplats för musiker från Sverige och andra delar av världen. Etablerade artister möter och utvecklas. De delar med sig kunskap och erfarenhet med de som är i början av sin karriär. I workshops, “Musikerns Studio” och sociala plattformar för nätverkande är Visbyfestivalen också ett tillfälle för artisterna att uppleva sammanhang.

I tre dagar bjuds artister in för att bo och leva gott i Visby, ha möjlighet att umgås och lära samt spela för en intresserad publik.

Hjärtat i festivalen är artisterna, med känslofyllda framträdanden och fokus på text, musik och personligt uttryck.

I år firar Visbyfestivalen 10-årsjubileum! Den 25-28 augusti fylls Visby av såväl internationella som nationella och gotländska singer-songwriters som bjuder på uppträdanden från förmiddag till kväll.

Artister som Marie Bergman med Bergman DNA Band, Dan Hylander trio, Jamie Meyer och Anna Christoffersson tillsammans med gotländska singer-songwriters som Christer Jonasson (FJK), Ida Andersson och Lee Gotvik, med flera.

Biljettalternativ och priser:

För mer info se www.visbyfestival.se

 0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se