Missa inte
 

 

Gumbalde GK

 
gumbalde gk
gumbalde gk
gumbalde gk

 
Sammanfattning
 

Vacker omgivning
 
 
 
 
 


 
Bankvalité
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 


Sammandrag

En oas på södöstra Gotland, Gumbalde ligger i Stånga socken ca 47 km från Visby på Gotland. Anläggningen ligger i ett gammalt kulturlandskap med historiska anor. Här startades en gång “Stångaspelen” som är gotlänningarnas egen olympiad i bla. stångstörtning, pärk, varpa m.m. I vår natursköna miljö bjuder vi på boende samt golf i denna “hästgård” […]

0
Publicerad 14 januari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

En oas på södöstra Gotland, Gumbalde ligger i Stånga socken ca 47 km från Visby på Gotland.

Anläggningen ligger i ett gammalt kulturlandskap med historiska anor. Här startades en gång “Stångaspelen” som är gotlänningarnas egen olympiad i bla. stångstörtning, pärk, varpa m.m.

I vår natursköna miljö bjuder vi på boende samt golf i denna “hästgård” med anor från 1600-talet och som byggdes om under 1980-talet till hotell och golfbana med 18 hål. I direkt anslutning till banan ligger kansli och golfshop. Ovanför kansliet finns 21 hotellrum och i markplan finns ytterligare 8 hotellrum.

I restaurangen som inrymmer ungefär 70 platser serverar vi allt från smörgåsar till tre- rätters middagar och i den fantastiska salen arrangeras fester, middagar, bröllop. Här finns också en härlig uteplats perfekt för sköna sommardagar. Varje dag serverar vi dagens lunch, och restaurangen ordnar även catering. Alla golfare, boendegäster, konferensgäster eller ni som bara har vägarna förbi är hjärtligt välkomna på ett besök i restaurangen.

Även om du inte är golfare kan du semestra hos oss, vi har någonting som passar alla.

Varmt välkomna på ett besök hos oss på Gumbalde!0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se