Missa inte
 

 

Nygårds golf – pay and play – Snabba och roliga 9 hål med närhet till Visby

 
nygårds gk
nygårds gk
nygårds gk

 
Sammanfattning
 

Område:
 
Vacker omgivning
 
 
 
 
 


 
Bankvalité
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
18 totala betyg

 

Missa inte!


Kul 9 håls bana med snabba greener och en bra driving range att jobba på finliret på. Går att hyra klubbor - Riktigt bra!


Sammandrag

Enkel och snabb 9 håls bana! Bara en liten bit söderut från Visby hittar du Nygårds golfbana. Här får du en bra 9 håls bana och en driving range som passar perfekt för dig som bara vill ut och avvärka några snabba rundor eller kanske jobba in finliret på rangen. Enkelt och snabbt men förringa […]

0
Publicerad 14 januari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Enkel och snabb 9 håls bana!

Bara en liten bit söderut från Visby hittar du Nygårds golfbana. Här får du en bra 9 håls bana och en driving range som passar perfekt för dig som bara vill ut och avvärka några snabba rundor eller kanske jobba in finliret på rangen. Enkelt och snabbt men förringa inte detta då detta är fina banor och framförallt i en fantastisk miljö- Godset Nygårds herrgård är en 1700-tals gård så omgivningen här har karaktär och vackra vyer.

Banorna är roliga och greenerna är snabba. För dig som inte har med dig klubborna så finns det att hyra.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se