Missa inte
 

 

Suderbys 9:a

 
suderbys gk
suderbys gk
suderbys gk

 
Sammanfattning
 

Vacker omgivning
 
 
 
 
 


 
Bankvalité
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 


Sammandrag

Detta är Suderbys 9:a Här är det öppna landskap, välskött, inte ett träd så långt ögat når. Man har kompenserat det med “kullighet”. Banan ser skittråkig ut när man ser den från vägen. Men paradoxalt nog, blir den helt annorlunda när man är på den, positivt. Banan är nylagd. Hård mark. Lättspelad! Det finns 2 […]

0
Publicerad 14 januari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Detta är Suderbys 9:a

Här är det öppna landskap, välskött, inte ett träd så långt ögat når. Man har kompenserat det med “kullighet”. Banan ser skittråkig ut när man ser den från vägen. Men paradoxalt nog, blir den helt annorlunda när man är på den, positivt. Banan är nylagd. Hård mark. Lättspelad!
Det finns 2 hål omgärdade av vatten, ett av dom på en liten ö, som är riktigt roliga. En eloge till pro Daniel, shopansvarige John och greenkeepern Håkan. Dom tar emot redan i dörren. Servicenivån är 1000%. Dom vet vad dom har att slåss emot. Ambitionsnivån är på topp. Bara de är värda besöket. (Sedan att golfnutspatrullen råkade stöta ihop med dom på lokal pub på kvällen gör inte saken sämre). Duktiga killar.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se