Missa inte
 

 

Visby GK – En av Sveriges bästa golfbanor utan tvekan!

 
Visby GK
Visby GK
Visby GK

 
Sammanfattning
 

Område:
 
Vacker omgivning
 
 
 
 
 


 
Bankvalité
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Missa inte!


En av Sveriges bästa golfbanor utan tvekan! Här får du natur, service och oslagbara golfbanor i världsklass


Sammandrag

Vår fullängds 9-hålsbana är också designad av Pierre Fulke och Adam Mednick och håller även den mycket hög klass. På 9-hålsbanan har vi tre utslagsplatser på varje hål och längden på banan är normalt mer anpassad för dig som har ett högre hcp. 2012 rankades Visby Golfklubb som den näst bästa golfanläggningen i Sverige av tidningen Golf Digest. 18-hålsbanan anses också vara den vackraste i landet. Våra 27 hål kännetecknas av närheten till havet, vinden, solen och de vindpinade tallarna.

0
Publicerad 14 januari, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Här finner du en av Sveriges toppbanor!

Såhär skriver Visby GK om deras ambitioner och mål!

Vår ambition är att du skall trivas på Kronholmen och Visby Golfklubb!

Därför är värdskap och bemötande ledord för oss på Kronholmen. Att vår 18-hålsbana designad av Pierre Fulke och Adam Mednick vid Östersjöns strand håller hög europeisk klass är alltid en grundförutsättning. Med våra sex utslagsplatser på varje hål kan du som spelare välja längd på banan utifrån din egen spelförmåga. Vi tycker att det skapar förutsättningar för att du skall få en så rolig golfupplevelse som möjligt.

Vår fullängds 9-hålsbana är också designad av Pierre Fulke och Adam Mednick och håller även den mycket hög klass. På 9-hålsbanan har vi tre utslagsplatser på varje hål och längden på banan är normalt mer anpassad för dig som har ett högre hcp.

2012 rankades Visby Golfklubb som den näst bästa golfanläggningen i Sverige av tidningen Golf Digest. 18-hålsbanan anses också vara den vackraste i landet.

Våra 27 hål kännetecknas av närheten till havet, vinden, solen och de vindpinade tallarna.

Vårt mål är att vi skall kunna leva upp till de högt ställda förväntningar du har när du kommer till Kronholmen – varje gång!

 0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se