Missa inte
 

 

Fårögården Bed & Breakfast – Ett riktigt idylliskt boende på bästa Fårö

 
Restaurang simunds
Restaurang simunds
Restaurang simunds

 
Sammanfattning
 

Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
5 totala betyg

 

Bra


Underbar Fårögård i idyllisk miljö med närhet till de mesta av det bästa på Fårö. Stort plus att restaurang Fårögården ligger på samma adress!


Sammandrag

Fårögården ett stycke magi! Kom och bo hos oss på Fårögården Bed & Breakfast eller Vandrarhem i sommar och upplev Ingmar Bergmans mytomspunna ö – det speciella ljuset, lugnet, kulturen, stränderna, människorna och den hänförande karga naturen. Det är inte svårt att förstå varför den berömde regissören och så många andra har valt just Fårö till sin ö. Fårögården ligger attraktivt […]

0
Publicerad 28 mars, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Fårögården ett stycke magi!

Kom och bo hos oss på Fårögården Bed & Breakfast eller Vandrarhem i sommar och upplev Ingmar Bergmans mytomspunna ö – det speciella ljuset, lugnet, kulturen, stränderna, människorna och den hänförande karga naturen. Det är inte svårt att förstå varför den berömde regissören och så många andra har valt just Fårö till sin ö. Fårögården ligger attraktivt beläget i klassiskt Fårölandskap, nära Sudersand och dess magnifika sandstrand. DNs läsare utsåg den för inte så länge sedan till världens näst bästa. En härlig promenad genom det vackra landskapet, tar dig dit på mindre än 10 minuter. De flesta av öns restauranger, mataffären och det kända bageriet Sylvis Döttrar ligger på gång- eller cykelavstånd.

Bed & Breakfast – I gårdens huvudbyggnad, ett kalkstenshus från 1850-talet som förr fungerade som skola, erbjuder vi idag boende i Bed & Breakfast med personlig service och logi i ljusa och fräscha dubbelrum. Våra standardrum har två enkelsängar och i de större rummen finns dubbelsäng. Tillgång till dusch och WC finns i närheten av rummen och självklart ingår frukost, lakan, duschhandduk och slutstädning i priset. Vill du ta det lugnt en stund har vi en vacker uteplats, ett trevligt sällskapsrum där du kan titta på TV, fika eller kanske bläddra i någon av våra böcker eller tidningar. Husdjur får dessvärre ej vistas inomhus.

Priser boende i B&B sommaren 2015:
Standard dubbelrum:  965 kr per natt*
Större dubbelrum:  1 150 kr per natt*
Extrasäng (i större rum):  290 kr/natt för barn och 420 kr/natt för vuxna.
*för bokning av 3 nätter eller fler rabatterar vi rummet med 100 kronor per natt (30 kronor rabatt per barn)

 

Vandrarhem – Under senare delen av 80-talet tillkom ett annex där vi har boende i Vandrarhem för självhushåll med 28 bäddar, fördelade på 2- och 4-bäddsrum med våningssängar. I direkt anslutning till rummen finns dusch, WC och kök med matplats och sällskapsyta. Måltider, sänglinne och slutstädning ingår ej i priset. Naturligtvis går det bra att hyra sänglinne om så önskas. Husdjur får dessvärre ej vistas inomhus.

Priser boende i Vandrarhem sommaren 2015:
2-bäddsrum:  620 kronor per natt
4-bäddsrum:  930-1 240 kronor per natt (beroende på antal personer och ålder på barn)
Pris för barn under 12 år:  190 kronor per natt
Plats i extrasäng:  165 kr för barn och 220 kronor för vuxna
Hyra av sänglinne:  140 kr; duschhandduk: 30 kr

 

Cykling på Fårö – Fårö upplevs allra bäst på cykel. Hyr en av oss och bege dig ut på upptäcktsfärd! Vi delar gärna med oss av vår kunskap om Fårös många sevärdheter och våra alldeles egna smultronställen. Hyra av cykel: 90 kr per dag. Vi hyr även ut barncyklar (65 kr per dag) och barnsadlar (20 kr per dag).

Hitta hit – Tag väg 148 mot Fårösund, där ni tar vägfärjan över till Fårö. Fortsätt ca 14 km på Fårö och tag höger vid skylt Fårögården. I nästa korsning tag vänster, kör ca 300 m och sedan ligger Fårögården på höger sida.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se