Missa inte
 

 

Surfers – A blast from the past med finess

 
Surfers visby
Surfers visby
Surfers visby

 
Sammafattning
 

Översikt: , , , ,
 
Område: ,
 
Musik: , , , ,
 
Trendigt
 
 
 
 
 


 
Musik
 
 
 
 
 


 
Drinkar
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


Här finns allt du behöver för att få en magisk upplevelse! Underbar mat, fruktiga drinkar, glada människor och hipp kultur. så oavsett din ålder - hälsa på Surfers nästa gång du är i Visby.


Sammandrag

Surfers i Visby är mer än bara en restaurang och bar, här andas ett superhippt och framgångsrikt koncept som får besökare från hela världen att vilja komma tillbaka. Köket erbjuder hög klass med in tydlig och rak inriktning åt det Kinesiska köket.

0
Publicerad 29 juni, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Restaurang & bar som du inte får missa när du är i Visby.

Surfers i Visby är mer än bara en restaurang och bar, här andas ett superhippt och framgångsrikt koncept som får besökare från hela världen att vilja komma tillbaka. Köket erbjuder hög klass med en tydlig och rak inriktning åt det kinesiska köket. Sichuanesiska köket är ett av 8 kända kök från Kina som är känt för sina färska varor, heta grytor och skarpa smaker. Sichuan provinsen ligger mitt i höglandet i centrala Kina och är på alla sidor omgivet av berg. Centrum utgörs av det fruktbara, tätbefolkade Röda bäckenet vars jordmån består av förvittrade röda sandstenar. Som ni förstår så är det ganska långt från hur landskapet ser ut på Gotland men tack och lov att vi har Surfers.

Maten och tillika restaurangen är inspirerande, mystisk och underbar. Hit kan man gå hur många gånger som helst utan att tröttna. Surfers har lyckats hitta ett koncept som fungerar året runt och det är tur det. Maten äts på ett tapasliknande sätt, rätterna ligger på 85 kronor stycket. För en normal person äter mellan 2 och 3 rätter men såklart är menyn utformad för att ätas i sällskap och delas så att man får helheten av menyn. Missa för guds skull inte räkbollarna, rättiksalladen eller ingefärsdoftande tofun.

Hit kommer alla för att ta del av maten, baren och musiken men framförallt av hela upplevelsen. Tydlig inspiration från surflivet med en riktigt avslappnad miljö och grym musik med toner från old school hip hop blandat med modern klubbmusik.

Baren är en paus i den turistiga stressen som flödar genom Visbys alla gator och gränder. Baren är exceptionellt kunnig när det kommer till drinkar med egna härliga fusioner och fruktiga drinkar. Här kan man hänga med en drink och se flödet av glada människor, nicka till bra musik och såklart dansa på trångt golv. Surfbrädor, hula hula och boomblasters är det du får när du kommer hit.

Missa inte Surfers när du är i Visby!

 
Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se