Missa inte
 

 

Om Hellogotland.se

hg_700x400

Såhär vill Hellogotland.se användas!

Hellogotland.se är din självklara följeslagare, guide och kompis när du besöker eller bor på Sveriges charmigaste ö. Innan, på och efter Gotland.

Före

Innan besöket till Gotland är det superbra att vara informerad och väl förberedd för att maximera upplevelsen av semestern. Dessutom spar du tid på att boka och planera i förväg och undviker misstagen andra redan gjort genom att läsa andras rekommendationer och gå efter besökares betyg. Sen är det bara att börja drömma, ladda och längta…

 

Under

Väl på plats på Sveriges bästa ö kan du spana in dagens väderprognos, boka aktiviteter och restaurangbesök, hitta till turistmål, caféer och badplatser med hjälp av våra kartor, läsa artiklar och låta dig inspireras av utbudet som finns på Gotland. Håll dig uppdaterad om de hetaste evenemangen, erbjudanden och besökarnas favoriter. Dela sedan dina egna upplevelser och följ oss på Facebook, Twitter och Instagram. Så missar du inte grejen alla andra snackar om just nu!

 

Efter

Efter Gotlandsvistelsen är du förhoppningsvis supernöjd och vill tacka för besöket. Det kan du göra genom att betygsätta godbitar och fallgropar, tipsa och rekommendera! Det är en schysst gest mot dem som driver de bästa ställena. Passa också på att skriva egna inlägg och kommentera andras, eftersom dina åsikter är värdefulla för andra Gotlansbesökare. Och låt dina vänner på sociala medier veta hur bra du har haft det genom att dela med dig av dina soligaste dagar, mäktigaste aktiviteter och godaste glassar. Samtidigt fortsätter du din resa, om än digitalt, och kan drömma dig tillbaka till semesterns guldkorn…

 
Hellogotland.se är en praktisk och underhållande portal med all relevant information samlad på ett ställe – helt enkelt genvägen till ett lyckat Gotlandsbesök! Vi finns vid din sida på din desktop, läsplatta och mobil för att guida dig rätt bland det breda utbudet. Innan, på och efter Gotland.

Matthias, grundare till Hellogotland.se

Dela din åsikt! Är artikeln intressant? Relevant? Innehåller den matnyttig fakta? Håller du med skribenten? Vi vill veta vad du tycker. Skriv gärna en kommentar nedan.

 
Hellogotland.se