Missa inte
 

 

Stora Torget – ett socialt Mekka fyllt med restauranger och nattklubbar

 
Stora torget
Stora torget
Stora torget

 
Översikt
 

Område:
 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Natur
 
 
 
 
 


 
Sevärdhet
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Hellogotland tipsar!


Visbys hetaste träffpunkt! Här är det alltid liv, rörelse,musik, glada människor och massor av restauranger, barer och nattklubbar - Don't miss it!


Sammandrag

Idag ser det givetvis lite annorlunda ut, idag sommartid hittar du ett socialt Mekka fullt av serveringar, barer, handelsplatser och caféer. Konstellationen av verksamheter och turistattraktioner så som ruiner, domkyrkan och Visbys kulinariska tjärna gör att denna plats är epicentrumet av Visby. Här firas semester året runt och med flera året runt öppna topprestauranger. Utöver den uppenbara samlingsplatsen så arrangeras så klart även Julmarknad, Höstmarknader och många andra evenemang som gör Stora Torget ett levande Torg.

0
Publicerad 12 april, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Stora Torget i Visby – ett socialt Mekka fyllt med restauranger och nattklubbar!

Stora Torget har några år på nacken nu, man tror att Torget började fungera som mötesplats på 1300-talet. Här finns historia minsann och det ses, upplevs och hörs än idag. förr om åren låg här kyrkor, rådhus, vakthus och troligtvis även restauranger och handelsplatser som det gör idag.

 

Idag ser det givetvis lite annorlunda ut, idag sommartid hittar du ett socialt Mekka fullt av serveringar, barer, handelsplatser och caféer. Konstellationen av verksamheter och turistattraktioner så som ruiner, domkyrkan och Visbys kulinariska kärna gör att denna plats är epicentrum av Visby. Här firas semester året runt och med flera året runt öppna topprestauranger. Utöver den uppenbara samlingsplatsen så arrangeras så klart även Julmarknad, Höstmarknader och många andra evenemang som gör Stora Torget ett levande Torg.

Det finns många fördelar med att hänga med oss på Hellogotland.se. En av de bättre är att följa oss direkt via Instagram. Här får du inspirationen nästan på daglig basis – direkt från ett av Gotlands många hörn. Följ oss här!


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se