Missa inte
 

 

Vattenlandet på Kneippbyn – Vattenfest för alla åldrar

 
Press_Kneippbyn_Vattenland
Press_Kneippbyn_Vattenland
Press_Kneippbyn_Vattenland

 
Översikt
 

Område:
 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Natur
 
 
 
 
 


 
Sevärdhet
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


Vattenlandet på Kneippbyn är ett måste för er som har barn eller bejakar ert barn-jag :-)


Sammandrag

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 18 nedfarter och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit!

0
Publicerad 12 april, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Vattenlandet på Kneippbyn – Familjens favorit

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 18 nedfarter och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vattelandet är helt magiskt för dig som har barn mellan 5 – 18 givetvis går det med alla andra åldrar också men det blir lite mer passupp. En riktigt uppskattad pausaktivitet är bastun som finns här, riktigt skönt att värma upp sig eller bara koppla av mellan allt ös!

 

Vem kan motstå detta?

The Race!

Till säsongen 2014 kom det senaste tillskottet på Vattenland, The Race, banan där man, som på en flygande matta, surfar ner på en vattenspegel. Med en längd på 75 meter, en fallhöjd på 9 meter och 4 parallella banor är The Race Kneippbyns hittills enskilt största bana, och som gjord för kappåkning! Utmana resten av familjen och låt sisten ner bjuda på glass!

Sisten i är en badkruka!

Glöm inte att testa vår världsunika Half pipe. Inspirerad av skateboardåkarnas bana är denna vattenrusch något utöver det vanliga! Vi utlovar en riktig adrenalinkick även för den allra tuffaste. Banan är helt unik i sitt slag och än så länge den enda i världen.

En annan favorit är Shark River, där du åker på gummiringar 160 meter genom svängar, stup och tunnel. Fallhöjden är 15 meter!

Mat på Vattenland

Även om det är lätt att glömma bort när man har roligt, så kan det vara skönt med en paus och fylla på med ny energi. Inne på Vattenland hittar ni både Piratgrillen och Piraten Kök & Bar. Enklare lunchrätter, smörgåsar, glass, dryck och kaffe är bara en del av vi erbjuder här.

Bekvämligheter & service

I badshop kan ni, förutom att köpa badkläder och leksaker, hyra nyckel till förvarings – och värdeskåpen – ett bra tips för att slippa släpa på onödig packning eller råka ut för nybadade telefoner och plånböcker! Givetvis finns också omklädningsrum, duschar och en bastu med panoramafönster ut mot poolerna.

Dela din åsikt! Är artikeln intressant? Relevant? Innehåller den matnyttig fakta? Håller du med skribenten? Vi vill veta vad du tycker. Skriv gärna en kommentar nedan.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se