Missa inte
 

 

Amarillo Visby – En kulinarisk humledoftande oas!

 
Amarillo 1
Amarillo 1
Amarillo 1

 
Översikt
 

Genre: , , , , ,
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 

Bra


Visbys gastropub nummer ett, ett fantastiskt roligt, välsmakande och trevligt koncept! Hit kan man gå många gånger och äta.


Sammandrag

Välkommen till Amarillo – Visbys Gastropub. Här kan du i avslappnad miljö botanisera bland öl och mat från världens alla hörn. Lokalen är trevlig och bekväm och ligger med bästa läget dvs mitt i mitten av Visby på en liten bakgård sådär med perfekt avstånd från de turistpulsande gatorna. Uteserveringens hörna är mysig att hänga på en varm kväll med en filt bakom ryggen. Här används fina råvaror i matlagningen, en fräsch mix av kost, grym service blir en fin kontext för Amarillo.

0
Publicerad 21 mars, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Amarillo – En kulinarisk humledoftande oas!

Välkommen till Amarillo – Visbys Gastropub. Här kan du i avslappnad miljö botanisera bland öl och mat från världens alla hörn. Lokalen är trevlig och bekväm och ligger med bästa läget dvs mitt i mitten av Visby på en liten bakgård sådär med perfekt avstånd från de turistpulsande gatorna. Uteserveringens hörna är mysig att hänga på en varm kväll med en filt bakom ryggen. Här används fina råvaror i matlagningen, en fräsch mix av kost, grym service blir en fin kontext för Amarillo.

Här serveras maten lite speciellt eller det är kanske fel uttryckt, det är ett mellan tapas ställe där två rätter är tillräckligt men en tredje går ner med vilja och det kommer det finnas med tanke på hur gott det är här.

Gastropub

Ölregistret eller skafferiet om du vill är gedigen och baserad på kunnande och intresse. Personalen är intresserad av att val av dryck och rätter blir något som passar gästen. Det fins en tydlig satsning på hela Gastropub-konceptet här. Massor av intressanta ölsorter som man mer än gärna vill testa på. Med detta sagt så är det såklart även ett utmärkt barhäng för er som gillar att utmana era humlestrupar.

Fantastiskt bra ställe så detta rekommenderar Hellogotland!

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se