Missa inte
 

 

Brooklyn – Burgertrenden har kommit till Visby!

 
Brooklyn visby
Brooklyn visby
Brooklyn visby

 
Översikt
 

Genre: ,
 
Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
6 totala betyg

 


Sammandrag

Nu kommer den numera etablerade Burgertrenden till Visby! Avsaknaden av Wisby Deli har varit stor inte främst för den tomma lokalen som ligger så fenomenalt bra intill Stora torget i Visby – synd att den ej blivit använd har man tänkt när man under de mörkare delen av året gått. Men nu skiner solen igen […]

0
Publicerad 26 maj, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Nu kommer den numera etablerade Burgertrenden till Visby!

Avsaknaden av Wisby Deli har varit stor inte främst för den tomma lokalen som ligger så fenomenalt bra intill Stora torget i Visby – synd att den ej blivit använd har man tänkt när man under de mörkare delen av året gått. Men nu skiner solen igen och till alla burgerlovers fördel har nu den amerikanska nationalrätten frälst Visby med ett ny trendburgeria.

Brooklyn burger´n bar slog upp dörrarna under våren i år och Hellogotland har såklart stått på tröskeln för att ta del av den goda maten och atmosfären.

Brooklyn följer trenden och gör det med bravur, i Stockholm har det poppat upp bugerställen på var och varannan gata de sista åren. Nu har vi ett mitt i visby som flippar burgare på löpande band. Här finns bjuds det på en välkomponerad meny av olika varianter och kombinationer av burgare. Du står för efterfrågan helt enkelt så enkelt nog väljer du burgare, singel eller dubbel, sideorders och dipp – lätt som en plätt. Brooklyn har även lite andra rätter så som föregående års hypade trendrätt Pulled pork och annat gott. Ett burgerhak som detta skulle inte flyga utan “Shakes” så det finns det också såklart!

Don´t worry!

Dryck i form av ölsorter, vin och drinkar serveras såklart!

Lokalen är är såklart influenserad av förorten till New York uppblandat men svensk trend och vi känner en viss texas vibb här med. Mycket robusta möbler, mörka träslag och bra service. Det känns som att Brooklyn har hittat ett bra koncept som kommer funka på sikt. Fortsätter de leverera samma kvalité och smak så kommer det bli en succé, inte bara för Hellogotland!

Summa summarum – Grymt trevligt amerikansk burger-hak med bra burgare, trevlig personal till humana priser!0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se