Missa inte
 

 

Café Krönet – Visbys bästa utsikt och sangria

 
Restaurang Krönet Visby
Restaurang Krönet Visby
Restaurang Krönet Visby

 
Översikt
 

Visby: Är du på jakt efter ett trevligt ställe som serverar god mat och dryck men det primära är en trevlig afton med grym utsikt? Ja då har du hittat rätt Café Krönet har allt detta så varför inte pallra dig hit en varm sommardag!
 
Genre: ,
 
Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
119 totala betyg

 

Bra


Ett förtjusande ställe med majestätisk utsikt över Visby och havshorisonten! Sangrian här är ett hett tips!


Sammandrag

På krönet av klinten på Adelsgatan huserar en sommarpärla! Kafé eller restaurang Krönet är utan tvekan ett av sommarstaden Visbys bästa ställen om du eftersöker en plats att hänga ut kvällen på. Här serveras god vällagad mat, charktallrikar, musslor och en riktigt god biff. Men missa inte heller att bara sitta här en solnedgång och […]

0
Publicerad 25 maj, 2015 av

 
Läs mer
 
 

På krönet av klinten på Adelsgatan huserar en sommarpärla!

Kafé eller restaurang Krönet är utan tvekan ett av sommarstaden Visbys bästa ställen om du eftersöker en plats att hänga ut kvällen på. Här serveras god vällagad mat, charktallrikar, musslor och en riktigt god biff. Men missa inte heller att bara sitta här en solnedgång och avnjut en skådespel utan dess like tillsammans med en vän eller ett sällskap eller varför inte själv. Solen och miljön gör allt på detta ställe är det som det brukar blir solnedgångarna slående och du pratar inte med dina vänner ändå utan sitter mest och beundrar solen och utsikten.

Sangria stället nummer ett!

Här serveras kannor med iskall och närmst episk sangria så det är en sak du inte får missa. Gott utbud av både viner och öl finns som du kan slurpa i dig i baren, på borden eller i soffgruppen som finns här. Här serveras sommarfräsch lunch och kvällsmat till bra priser, tänk dock på att på högsommaren är Krönets bästa platser och inte alla redan tagna när de öppnar :-). Va ute i god tid i synnerhet om du vill äta.

Här sitter Hellogotland gärna ofta och länge – vem vet kanske vi ses på Krönet i sommar!0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se