Missa inte
 

 

Eden – Tapas och bar mitt på Stora Torget i Visby

 
Restaurang Eden, Visby, Gotland
Restaurang Eden, Visby, Gotland
Restaurang Eden, Visby, Gotland

 
Översikt
 

Genre: , , ,
 
Område:
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 

Bra


Restaurangen ligger mitt på stora torget i Visbys heta kulinariska Mekka. Bra häng med bra uteservering på sommartid.


Sammandrag

Restaurang Eden ligger på Stora Torget i Visby innerstad med mycket bra läge. Restaurangen har om somrarna en mycket trevlig uteservering mitt i kärnan av allt uteliv i stan. Här serveras en mängd varierade smårätter, t.ex. delikatesser från medelhavet, pulled pork wraps, barbeque ribs, ostar med mera. Restaurangen huserar i kvarteret ryska gården som är K-märkt. I matsalen finns stora unika väggmålningar från 1700-tal, här äter du i historisk och rustik miljö.

0
Publicerad 8 februari, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Stora Torgets egna Tapasbar!

Restaurang Eden ligger på Stora Torget i Visby innerstad med mycket bra läge. Restaurangen har om somrarna en mycket trevlig uteservering mitt i kärnan av allt uteliv i stan. Här serveras en mängd varierade smårätter, t.ex. delikatesser från medelhavet, pulled pork wraps, barbeque ribs, ostar med mera. Restaurangen huserar i kvarteret ryska gården som är K-märkt. I matsalen finns stora unika väggmålningar från 1700-tal, här äter du i historisk och rustik miljö.

Här finner du god mat som passar för sena kvällar i heta sommarvisby. Klientelet är varierande och priserna är riktigt bra. Eden har ett “vardagsrum” där du som bara vill socialisera och ta något att drick är mer än välkommen till. Här finns även en bar som serverar dryck i alla dess slag.

Välkommen till Eden!

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se