Missa inte
 

 

Furillen Fabriken – Mat i världsklasss i modern och industrialistisk arkitektur

 
Furillen fabrik
Furillen fabrik
Furillen fabrik

 
Översikt
 

Genre: , , , ,
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
4 totala betyg

 

Bra


Grym upplevelse när man äter riktigt bra mat i en kalkbrottsfabrik. Restaurangen håller hög klass och utgår från lokala råvaror!


Sammandrag

Här har du som gillar modern och industrialistisk arkitektur en riktig drömresa, om du dessutom gillar riktigt bra mat så kommer du vilja flytta hit efter ditt besök på Furillen. I restaurangen serveras menyer baserade på lokala råvaror som Furillen delvis producerar själv på deras gård en mil ifrån hotellet eller andra råvaror som är i säsong på ön. Menyerna skapas fokus på lokala råvaror i säsong som kryddas med de örter och blommor som växer på Furillen.

0
Publicerad 14 januari, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Restaurang Furillen – En riktig kulinarisk & modern upplevelse!

Här har du som gillar modern och industrialistisk arkitektur en riktig drömresa, om du dessutom gillar riktigt bra mat så kommer du vilja flytta hit efter ditt besök på Furillen. I restaurangen serveras menyer baserade på lokala råvaror som Furillen delvis producerar själv på deras gård en mil ifrån hotellet eller andra råvaror som är i säsong på ön. Menyerna skapas fokus på lokala råvaror i säsong som kryddas med de örter och blommor som växer på Furillen.

Furillen är en 500 hektar stor halvö med ett kargt landskap. Den varierande naturen består av tät skog, sand och stenstränder, berg, klintar, raukar, hedar och det gamla kalkstensbrottet som ligger intill hotellet. På ön växer även fridlysta orkidéer och vilda kryddväxter. Under sommaren går kor och får fritt på öns södra del. Det sägs att Furillen ska ha brunnit för 500 år sedan och därför kallades för Furilden men idag kallas halvön Furillen. På Furillen bedrevs det fram till 1970-talet en kalkstensindustri innan det senare blev ett militärskyddsområde som idag bland annat innefattar hotellet Fabriken Furillen.

 

Läs mer om Fabriken Furillen hotell här!

Den här platsen och restaurangen rekommenderar verkligen Hellogotland!

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se