Missa inte
 

 

Rute Stenugnsbageri – En gåva från ovan & ett måste när du besöker Gotland!

 
Rute stenugnsbageri Hellogotland.se
Rute stenugnsbageri Hellogotland.se
Rute stenugnsbageri Hellogotland.se

 
Översikt
 

Genre: , , , ,
 
Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Läge
 
 
 
 
 


 
Populärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
4 totala betyg

 

Bra


En underbar plats med massor av historia, goda smaker och magisk miljö. Missa inte Rute stenugnsbageri!


Sammandrag

Här är ett av Gotlands måsten när du har mer tid än en dag, har du en helg och har bil så kör bara kör dit! På norra Gotlands udde ligger Rute stenugnsbageri. Hit kommer alla som vill uppleva sann yrkeskärlek i en underbar miljö. Här serveras god mat i form av stenugnsbakad pizza, sallader och kallskuret. Självklart hittar du även ett massivt utbud av bakat med så som Surdegslimpor, bullar och annat gott.

0
Publicerad 20 maj, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Rute Stenugnsbageri är en gåva från ovan!

Här är ett av Gotlands måsten när du har mer tid än en dag, har du en helg och har bil så kör bara kör dit! På norra Gotlands udde ligger Rute stenugnsbageri. Hit kommer alla som vill uppleva sann yrkeskärlek i en underbar miljö. Här serveras god mat i form av stenugnsbakad pizza, sallader och kallskuret. Självklart hittar du även ett massivt utbud av bakat med så som Surdegslimpor, bullar och annat gott. Du sitter och fikar eller äter utomhus alternativt i växthuset på gården som för övrigt är fullt med grönska, örter och vindruvor.

På denna magiska plats har skorstenen bolmat från tidig morgon till sen kväll i många år nu och därför har Rute stenugnsbageri satt både sitt namn på den Gotländska kartan så som besökares hjärtan. Här vill man stanna ett tag för att insupa miljön och smälta maten. En varm sommarkväll här är omätbart och det vet många så kom ihåg att kika av öppettider på hemsidan och känn av läget så ni inte kommer stort sällskap och det är proppat med folk. Maten dvs pizzan serveras från klockan 17.00.

Ring och beställ bord eller kolla av läget för det kan som sagt vara massor med människor här.

Bageriet är ursprungligen en övergiven gammal smedja, detta märker man i den bevarade miljön. Det ligger lite lämningar kvar från olika verksamheter här genom åren vilket gör det hela lite bättre.

Hellogotland rekommenderar starkt detta resmål nästan tjänstefel att inte besöka Rute stenugnsbageri på sommaren 🙂

Dela din åsikt! Är artikeln intressant? Relevant? Innehåller den matnyttig fakta? Håller du med skribenten? Vi vill veta vad du tycker. Skriv gärna en kommentar nedan.

Latitud: 57.818998
Longitude: 18.911498

 

 


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se