Missa inte
 

 

Gotlands cykeluthyrning – Här finns allt du behöver för din cykelsemester

 
Gotlands cykeluthyrning
Gotlands cykeluthyrning
Gotlands cykeluthyrning

 
Översikt
 

Typ:
 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Bekvämlighet
 
 
 
 
 


 
kostnad
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
1 totala betyg

 

Hellogotland tipsar!


En av Gotlands bästa cykeluthyrare, här finns allt du kan tänkas behöva för din cykelsemester. Gotlands cykeluthyrning hyr även ut mopeder.


Summering

Gotlands cykeluthyrning har allt du behöver för din cykelsemester! Gotlands Cykeluthyrning har funnits ända sedan början av 70-talet och arbetade upp ett oerhört intresse för cykling. Uttrycket ”cykla på Gotland” cementerades i och med Ulf Lundells succéfilm Jack. Sedan dess har vi varit den ledande uthyrningen på ön med en enorm erfarenhet och kompetens av […]

0
Publicerad 4 augusti, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Gotlands cykeluthyrning har allt du behöver för din cykelsemester!

Gotlands Cykeluthyrning har funnits ända sedan början av 70-talet och arbetade upp ett oerhört intresse för cykling. Uttrycket ”cykla på Gotland” cementerades i och med Ulf Lundells succéfilm Jack.

Sedan dess har vi varit den ledande uthyrningen på ön med en enorm erfarenhet och kompetens av allt från skolklasser och campingpaket till äventyrsresor och stora konferenser.

Cyklar

Våra cyklar håller väldigt hög kvalitet och vi hyr endast ut cyklar från Crescent och Monark med erkänd svensk kvalitet samt Bianchi.

Vi lyssnar på kunden och har genom åren sett till att köpa in cyklar som efterfrågas och det den typiska cykeln är idag en 3 växlad cykel (gärna med korg) och självklart av kvalitet i form av exempelvis en Crescent eller Monark.

Hyr din cykel här!

Mopeder

Japp Gotlands cykeluthyrning hyr även ut mopeder med plats för två personer, perfekt för dig som har lite ont om tid och vill åka på en tur lit längre bort.

Hyr mopeder här!

 

Vi ligger endast 300 meter från färjeterminalen mitt I Visby gästhamn. Du hittar oss lätt om du går av färjan genom att gå norrut i ca 300 meter. Vi är belägna på höger sida av vägen, strax efter gamla fängelset (som nu är vandrarhem).

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.


0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se