Missa inte
 

 

Gotlands fallskärmsklubb – 3000 meter fritt fall över Visby – vågar du?

 
fallskärm
fallskärm
fallskärm

 
Sammanfattning
 

Gotland: Nästan vem som helst kan göra ett tandemhopp. Allt som behövs är 15 minuters träning med en erfaren tandeminstruktör på marken. Uthoppet görs från ca: 3000-4000 meters höjd och därefter faller man fritt ner till 1500 meter där tandeminstruktören drar fallskärmen.
 
Plats:
 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Naturupplevelse
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Adrenalin
 
 
 
 
 


 
Utmaning
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
1 totala betyg

 

Bra


Har du modet, viljan, tiden och degen så gör det bara! Ta chansen att hoppa 3000 meter fritt precis som en fågel över Visby och ringmuren - Mäktigt!


Sammandrag

Fritt fall över Gotland! Vågar du hoppa? här har du chansen att få en fantastisk och äventyrlig resa som slår ALLT du gjort tidigare. Fall fritt från 3000 meters höjd i 200 km/h mitt över Visbys murar. Gotlands fallskärmsklubb har samlat Sveriges bästa instruktörer till Gotland under sommaren för att kunna erbjuda äventyrslystna ett världsunikt […]

0
Publicerad 19 april, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Fritt fall över Gotland!

Vågar du hoppa? här har du chansen att få en fantastisk och äventyrlig resa som slår ALLT du gjort tidigare. Fall fritt från 3000 meters höjd i 200 km/h mitt över Visbys murar. Gotlands fallskärmsklubb har samlat Sveriges bästa instruktörer till Gotland under sommaren för att kunna erbjuda äventyrslystna ett världsunikt hopp över Visby.

Har du väl bestämt dig för att hopp ska du såklart föreviga detta genom att låta klubbens frifallsfotografer följa med och föreviga din frifallsresa mot marken. Du får en redigerad DVD och digitala stillbilder med dig innan du åker hem.

Om Klubben!

Gotlands fallskärmsklubb är en ideell idrottsförening som bedriver fallskärmshoppning i Visby. här hoppas det framför allt på sommarhalvåret. här kan du gå en fallskärmskurs och själv lära dig hoppa fallskärm.

Du kan även prova på fallskärmshoppning enkelt genom ett tandemhopp. Efter en kvarts genomgång är du redo att åka upp för att, tillsammans med en erfaren instruktör, göra ditt första fallskärmshopp!

Sommartid ringer du som är intresserad att hoppa till Klubbens tandemmobil och bokar ditt hopp- På vintern kan du köpa ett presentkort eller komma i kontakt med oss genom att maila till tandem@gof.se så blir du kontaktad. Säsongen för tandem hopp är i mitten på juni och håller på till mitten på augusti.

Tandemhopp!

Tandemhopp0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se