Missa inte
 

 

Gotlands Surfcenter – Utmana dig själv, unna dig ett äventyr – Älska livet!

 
19718521-iLac8
19718521-iLac8
19718521-iLac8

 
Sammanfattning
 

Plats:
 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Naturupplevelse
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Adrenalin
 
 
 
 
 


 
Utmaning
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
1 totala betyg

 

Bra


En riktigt grym utmaning för dig som älskar vatten, fysisk aktivitet och action!


Sammandrag

Gotlands skönaste och mest hippa aktivitet! Här har vi en av Gotlands i särklass skönaste aktörer. På Gotlands surfcenter lär du dig kitesurfa, SUP, Vindsurfa och vågsurfa. Surfcentret har en mängd olika kurser för dig som vill pröva på något nytt eller som vill slipa på dina redan vunna färdigheter. På Tofta ligger denna verksamhet […]

0
Publicerad 19 februari, 2015 av

 
Läs mer
 
 

Gotlands skönaste och mest hippa aktivitet!

Här har vi en av Gotlands i särklass skönaste aktörer. På Gotlands surfcenter lär du dig kitesurfa, SUP, Vindsurfa och vågsurfa. Surfcentret har en mängd olika kurser för dig som vill pröva på något nytt eller som vill slipa på dina redan vunna färdigheter.

På Tofta ligger denna verksamhet och erbjuder äventyrslystna personer chansen att pröva på eller kanske till och med infria sin dröm – surfa. Här kan du under sommaren räkna med att det är många som tar sig an utmaningen och vill utnyttja havet och vinden dans längs Gotlands 80 mil långa kustremsa. Här finnas en mängd variationer av paket du kan köpa, exempelvis en 3 dagars kitekurs.

Detta erbjuder Gotlands surfcenter

Kitkurser – från privatkurser per timme, halvdagar, heldagar eller flerdagars kurser.

SUP (Stand up paddel) – Introkurser, barnkurser, flera timmar eller bara hyra av bräda och paddel per timme.

 

Så här skriver Gotlands surfcenter om deras verksamhet!

Gotlands Surfcenter har under 4 år kört sina populära kitecamps och undervisat hundratals nöjda elever. Vi hoppas nu få träffa dig och dina vänner i sommar.

Surfing handlar inte om att vara bäst i vattnet. Surfing är inte en tävling. Surfing är en känsla och vår passion. Det är en lek, en lek som alla kan vara med i. Det är leken i vågorna som betyder något, inte prestationen.
Och vem är förresten den bästa surfaren? Om någon kan sägas vara det så är det personen som har det största leendet, vare sig det är någon av alla de unga tjejer och killar som surfat med oss genom åren, eller den äldre gentlemannen som varit med oss på Hawaii, i Frankrike, Spanien och Costa Rica. Han kommer sällan upp ståendes på brädan, han studsar fram på magen med jordens största smile på läpparna. Då spelar prestationen ingen roll. Det är just däri som surfingens storhet ligger, för allt handlar i grunden om att ha kul tillsammans och att låta glädjen vara den starkaste drivkraften, oberoende av vurpor och blåmärken, framgångar och motgångar. Och vi har den bästa lekplatsen i världen till vårt förfogande, havet. Havet är vårt nöjesfält. En bräda, lite vågor och några vänner. Mer än så behövs inte.

Även om surfing kan vara en utmaning i början är det inte på något sätt omöjligt att lära sig – tvärtom! Med lite hjälp kan alla lära sig att gå på vatten: ung som gammal, vältränad som soffpotatis, kvinna som man. Oavsett ålder, kroppsstorlek eller social status. Surfing går över alla eventuella barriärer och sociala strukturer och så länge du bara kan ta dig ner till vattenbrynet på något sätt så väntar vågorna på dig. För oss har alltid det viktigaste varit att alla skall med, alla skall ha roligt! Faktum med att vi på Surfakademin har lärt över 3000 svenskar att vågsurfa. Alla som rest med oss har klarat det. Vi har inte guidat som stressade militärer, utan mer som mediterande munkar. Hela tiden utan hets, hela tiden fritt från konkurrens, med glädjen och positivt tänkande som drivkraft.

 0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se