Missa inte
 

 

Visby klätterklubb – Har du klättrat i en sockersilo tidigare? Ta chansen här!

 
Visby kläterklubb
Visby kläterklubb
Visby kläterklubb

 
Sammanfattning
 

Gotland: Under 1930-talet var betodlingen och sockerbruket i Roma på uppgång och ett år var bruket det fjärde största i landet. För att kunna lagra de stora mängder råsocker som producerades, kompletterades sockersilon i Roma, som rymde 5 000 ton. Numera är silon en klätteranläggning som hyrs av Visby klätterklubb.
 
Plats:
 
Upplevelse
 
 
 
 
 


 
Naturupplevelse
 
 
 
 
 


 
Tillgänglighet
 
 
 
 
 


 
Adrenalin
 
 
 
 
 


 
Utmaning
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


Otroligt rolig och unik upplevelse att få klättra inuti en gammal sockersilo. Proffsiga väggar med massor av alternativ av svårhetsgrad på lederna.


Sammandrag

Klättra i sockersilo! Visby Klätterklubb har sin lokal i fd sockersilon på Holmen vid Visby gästhamn. Numera kallas den Klättersilon och har en ständig ström av besökare under öppettiderna. föreningen har gjort sitt bästa för att tillsammans med RBU Gotland anpassa den för att alla ska kunna klättra på väggen. Har du grönt kort är det […]

0
Publicerad 19 april, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Klättra i sockersilo!

Visby Klätterklubb har sin lokal i fd sockersilon på Holmen vid Visby gästhamn. Numera kallas den Klättersilon och har en ständig ström av besökare under öppettiderna. föreningen har gjort sitt bästa för att tillsammans med RBU Gotland anpassa den för att alla ska kunna klättra på väggen.

Har du grönt kort är det bara att dyka upp, annars behöver du boka en prova-på kurs. Utöver de vanliga öppettiderna så har barngruppen träning onsdagar kl 18-19.30 och ungdomsgruppen har träning onsdagar 19.30-21.

Adressen är Färjeleden 2, Holmen. Du ser den som en stor, vit, rund byggnad några hundra meter söder om Högskolan på Gotland och Kongresshallen.

Kort och gott! Kontakta klätterklubben innan ni kommer för att få full info om öppettider mm.

Gör oss glada genom att dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan. För mer rolig, spännande, inspirerande information, följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och prenumerera på vår e-post.

 0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se