Missa inte
 

 

Pensionat Lövängen & Frejs magasin – Mysigt och centralt boende i Ljugarn

 
Pensionat lövängen
Pensionat lövängen
Pensionat lövängen

 
Sammanfattning
 

Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
2 totala betyg

 


Sammandrag

Med centralt läge i Ljugarn erbjuds Stugor, Hotelrum och Lägenheter. Lövängens stugor är utrustade för bekvämt boende med självhushåll, välutrustade och trevliga stugor. Barnvänligt område med nybyggd lekplats. Rummen och lägenheter ligger i Frejs Magasin som är boendeanläggning, belägen 100 m. från badstranden.

0
Publicerad 30 december, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Pensionat Lövängen & Frejs magasin

Mitt i semesteridyllen Ljugarn ligger denna härliga anläggning som har rum för alla. Här erbjuds stugor, rum och lägenheter i trevlig miljö och nära till allt vad Ljugarn har att erbjuda.

Med centralt läge i Ljugarn erbjuds Stugor, Hotelrum och Lägenheter. Lövängens stugor är utrustade för bekvämt boende med självhushåll, välutrustade och trevliga stugor. Barnvänligt område med nybyggd lekplats. Rummen och lägenheter ligger i Frejs Magasin som är boendeanläggning, belägen 100 m. från badstranden.

Med sitt utmärkta läge mitt i centrum av samhället och nära till övrig service huserar Pensionatet. Inom några minuters promenad hittar man både en välsorterad Konsumbutik , ett litet bageri samt 5 restauranger och inte minst Ljugarns badstrand.

I den parkliknande omgivningen invid pensionatet finns 10 stugor för uthyrning . De är samtliga modernt utrustade och byggda för självhushåll. Alla har dusch& toalett och kök och alla har stor altan med matplats.

Boendeanläggning Frejs Magasin som ligger 5 minuters gångavstånd från Pensionat Lövängen har vi hotellrum och pensionatsrum ( dusch& toalett i korr.) Totalt finns 22 rum .

Avståndet till Ljugarns badstrand är mindre än 100 meter.

5 st. lägenheter för uthyrning finns också i Frejs Magasin

Här är det lätt att koppla av, känna Gotlandsanda och ett väldigt erfaret semesterparadis för alla semesterfirare.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se