Missa inte
 

 

Rävhagen STF Vandrarhem

 
Rävhagens vandrarhem
Rävhagens vandrarhem
Rävhagens vandrarhem

 
Sammanfattning
 

Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


sdfsdf

Mindre bra


sdfsdfsdf


Sammandrag

Visby/Rävhagen STF Vandrarhem har ett lugnt läge i en mysig skogsglänta 2 km från Visby ringmur. Anläggningen ligger 50 m från Visby ishall och nära Visbytravet, ridhus, fotbollsplaner och motionsspår.   På Rävhagen finns boendetyper för alla. Vi har bekväma rum på vandrarhemmet, mysiga 4-bäddsstugor för familjen och ett trevligt hotell med nybyggda konferensmöjligheter. Vi […]

0
Publicerad 16 februari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Visby/Rävhagen STF Vandrarhem har ett lugnt läge i en mysig skogsglänta 2 km från Visby ringmur. Anläggningen ligger 50 m från Visby ishall och nära Visbytravet, ridhus, fotbollsplaner och motionsspår.

 

På Rävhagen finns boendetyper för alla. Vi har bekväma rum på vandrarhemmet, mysiga 4-bäddsstugor för familjen och ett trevligt hotell med nybyggda konferensmöjligheter. Vi har totalt 176 bäddar och kan ta emot stora grupper.

RESESTUGAN VANDRARHEM I VISBY
Hos oss bor ni i bekväma rum, några med egen dusch/wc. Rummen på vandrarhemmet är fördelade på huvudbyggnaden Rävlyan och annexen Dubbe och Donner.

Vandrarhemmet Rävlyan har 10 st 2-bäddsrum och ett 4-bäddsrum. I varje rum finns det möjlighet till två extrabäddar som då är nerfällbara överslafar. Duschar och wc i korridoren. I Rävlyan finns vårt välutrustade gästkök där ni kan laga era måltider, ett samlingsrum och frukostmatsal.

Annexet Dubbe har 10 st dubbelrum. Rum med dusch/wc, kylskåp och TV. I varje rum finns det möjlighet till två extrabäddar som då är nerfällbara överslafar. Rummen har egen ingång direkt från en liten terrass mot söder. Här går det bra att ha husdjur med sig.

Annexet Donner har 14 st dubbelrum och 2 st 4-bäddsrum. TV i varje rum. Dusch/wc i korridoren. I byggnaden finns också ett gästkök och matrum. Frukost ingår i priset under perioden 1 juni-25 augusti.

Rävlyan och annex Dubbe ingår i STF – Svenska Turistbyrån

STUGOR I VISBY
Vill ni bo i en stuga på Gotland och ha närheten till Visby så är det här ni skall bo! Våra 12 rymliga 4-bäddsstugor ligger längst in på området mysigt placerade bland tallar och tujor. Varje stuga är på 20 kvm och är utrustad med 4 bäddar (2 våningssängar), dusch/wc och ett enkelt pentry.

Här går det bra att ha sina husdjur med sig så detta är det perfekta alternativet för din semester på Gotland om du vill ha HELA familjen med dig.

Alla våra stugor ingår i STF – Svenska Turistbyrån

RÄVHAGEN HOTELL I VISBY
Här bor ni i fina hotellrum nära Gotlands natur, men på behagligt gångavstånd från Visby innerstad. Vi har 3 dubbelrum, dusch/wc och TV i varje rum. Frukost, linne och städning ingår i priset. (Hotell/annex Wöhler)0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se