Missa inte
 

 

STF vandrarhem ljugarn – Hamnen, soluppgången & lugnet

 
STF ljugarn
STF ljugarn
STF ljugarn

 
Sammanfattning
 

Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
3 totala betyg

 


Sammandrag

Här finns ett lugnt boende i vacker hamnmiljö där du vaknar upp med en fantastisk soluppgång. Östra Gotland är soluppgångens land och här finns Gotlands kanske äldsta och populäraste semesterort. Pittoreska Ljugarn har en av Gotlands härligaste badstränder som inbjuder till svalkande bad och skön vandring längs kusten.

0
Publicerad 30 december, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Välkomna till STF vandrarhem Ljugarn

Här finner du ett lugnt boende i vacker hamnmiljö där du vaknar upp med en fantastisk soluppgång. Östra Gotland är soluppgångens land och här finns Gotlands kanske äldsta och populäraste semesterort. Pittoreska Ljugarn har en av Gotlands härligaste badstränder som inbjuder till svalkande bad och skön vandring längs kusten.

Du kan bo flott och äta gott på något pensionat i Ljugarn eller varför inte, bo billigt och bra, sitta i trädgården och äta av den egna tillagade maten och blicka ut över havet och höra havets brus och fåglarnas sång. Ja då väljer du STFs vandrarhem på Ljugarn. Östra Gotland “där dagen börjar”. Missa inte väckarklockan när du packar där hemma. Stig upp tidigt en morgon. Ladda kaffekorgen. Gå ner till stranden. Håll honom/henne i handen, som förr i tiden. Eller som Nyförälskade. Se solen stiga upp som den strax innan gjort där borta över de Baltiska Staterna dit ögat inte når.
Medlemspriser 2015 från
Enkelrum: från 350:- /person
Bädd: från 100:- /barn
Dubbel/tvåbäddsrum: från 200:- /person0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se