Missa inte
 

 

Visby Logi Vandrarhem – Centralt och trevligt vandrarhem mitt i världsarvsstaden

 
Visby logi
Visby logi
Visby logi

 
Sammanfattning
 

Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


dasdasd

Mindre bra


asdasd


Sammandrag

Centralt vandrarhem ingjutet i Visbys smala gränder Visby Logi har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Det ena huset är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora Torget. Det andra är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 100 meter från Almedalen. Bo hos oss på Visby Logi Vandrarhem innanför murarna […]

0
Publicerad 16 februari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Centralt vandrarhem ingjutet i Visbys smala gränder

Visby Logi har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Det ena huset är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora Torget. Det andra är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 100 meter från Almedalen.

Bo hos oss på Visby Logi Vandrarhem innanför murarna i Visby innerstad.

Visby Logi Vandrarhem har två vandrarhem som båda ligger centralt i Visby innerstad. Ett av husen är från 1600-talet och ligger 100 meter från Stora torget. Det andra huset är från 1700-talet och ligger bara ett stenkast från Adelsgatan och 100 meter från Almedalen.

S:T HANSGATAN
Unikt boende i ett hus från 1600-talet. Vandrarhemmet ligger 100 meter från Stora Torget, Domkyrkan samt ruinerna S:t Lars och Drotten. Havet med strandpromenad och Botaniska trädgården är inom 5 minuters gångväg.

Vi erbjuder fem dubbelrum möblerade med fristående sängar, litet bord och karmstolar. Inredningen som går i fräschaste vitt och grått med inslag av mjuka fårskinn och vackra stenar andas underbara Gotland.

Gemensamt kök och matrum med TV, dusch och två toaletter. Stensatt innergård med utemöbler och massor av rosor.
HÄSTGATAN
Boende på Hästgatan mitt i centrala Visby innerstad, ett stenkast från Adelsgatan och hamnen.

Man delar på kök och två badrum. Vi har även en stor trädgård och en mysig fungerade kakelung för kalla vinterkvällar.

Hästgatan – stora huset
Vi erbjuder just nu två dubbelrum, ett trebäddsrum och två familjerum med en dubbelsäng och en våningssäng. Man delar på kök och två badrum. Vi har även en stor trädgård och en mysig fungerade kakelung för kalla vinterkvällar.

Hästgatan – gårdshus
Vårt gårdshus ligger bredvid det stora huset. Den har tre bäddar och är ett bra alternativ om man vill ha det lite tystare omkring sig. Det finns ingen toalett/dusch eller kök i gårdshuset, för att använda det får man gå in i “huvudhuset”.

Hästgatan – stuga
Vi har även en stuga till uthyrning, där man har tillgång till en mysig uteplats. Det finns ett mindre kök med stolar och bord, badrum med dusch och hall med garderob och spiraltrappa som leder upp till sovloftet med fyra sängar.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se