Missa inte
 

 

Wisby Jernvägshotell

 
visby järnvägshotell
visby järnvägshotell
visby järnvägshotell

 
Sammanfattning
 

Prisvärt
 
 
 
 
 


 
Omgivning
 
 
 
 
 


 
Standard
 
 
 
 
 


 
Tillgängligt
 
 
 
 
 


 
Service
 
 
 
 
 


 
Sammanlagt resultat
 
 
 
 
 


Ditt betyg?
inga betyg ännu

 

Bra


sdfsdf

Mindre bra


sdfsdf


Sammandrag

Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger vårt lilla vandrarhem. Vi erbjuder här logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du prisvärt men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda. Givetvis har vi öppet året runt.   Charmigt vandrarhem mitt i Visby Koppla […]

0
Publicerad 16 februari, 2014 av

 
Läs mer
 
 

Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger vårt lilla vandrarhem. Vi erbjuder här logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du prisvärt men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda. Givetvis har vi öppet året runt.

 

Charmigt vandrarhem mitt i Visby

Koppla av några dagar på vårt charmiga vandrarhem under sommar, höst, vår eller vinter, strosa i den medeltida staden, ät gott på någon av Visbys alla restauranger och vi kan lova dig en upplevelse som kommer att finnas kvar i minnet för evigt.

Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger vårt lilla vandrarhem. Vi erbjuder här logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du billigt, men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda. Givetvis har vi öppet året runt.

Vandrarhemmet ligger på andra våningen i en affärsfastighet. Hiss finns ej i vandrarhemmet.

På vandrarhemmet är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende vid incheckning, personer 18–24 år får erlägga deposition som återfås vid utcheckning om inga missöden uppstått under vistelsen. Anläggningen förutsätter att alla gäster håller god ordning och att en trivsam och lugn miljö upprätthålls.0 KommentarerBli först att lämna en kommentar!


Lämna en Kommentar


(obligatoriskt)


Hellogotland.se